Melodie pod hvězdami

Rozhodli jsme se v tradici společného vánočního setkání na nádvoří naší školy pokračovat i v letošním roce. Společně jsme se všichni sešli v podvečer 14. 12. 2023, abychom se naladili na vánoční pohodu.

Program zahájili fanfárou členové Žesťového kvintetu Velký Ořechov pod vedením pana učitele Martina Gregora. Po úvodním slovu paní ředitelky Jitky Liškové zahráli také několik koled. Dále vystoupil pěvecký sbor Oříšci pod vedením paní učitelky Veroniky Sedláčkové. Připravili si písně Stačí věřit od  Marka Ztraceného a So this is Christmas od Johna Lennona. Báseň Přišly první mrazy od Josefa Lady zarecitovala Valérie Lacinová z 8. ročníku. 3. ročník pod vedení paní učitelky Jitky Assmannové zazpíval koledy Rolničky zvoní, Při Vánoci dlouhé noci a Zítra stromek zazáří. Celé nádvoří se rozzářilo světélkujícími křídly tanečnic z 5. ročníku, které vedla paní učitelka Mirka Balajková. Hudební doprovod pod vedením paní učitelky Romany Bandriové a Martiny Gregorové jim dělali žáci 2. stupně s písní Čas vánoční. I letos se do programu zapojil se třemi koledami Houslový soubor Velký Ořechov s panem učitelem  Markem Obdržálkem a klávesovým doprovodem paní učitelky Jitky Assmannové. Vánoční pásmo 1., 2. a 4. ročníku s dětmi připravily paní učitelky Hana Fojtáchová, Petra Bednaříková a Tereza Janáčková. 

Děkujeme i touto cestou všem organizátorům, ZUŠ Morava, žákům a všem, kteří nás přišli podpořit a  přejeme krásné, pohodové Vánoce. 

Příbuzné příspěvky